TSK’dan terörist avı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG’li 2 terörist etkisiz hale getirilirken, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise bir PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit vermemektedir,” ifadelerine yer verildi. Bakanlık, […]

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG’li 2 terörist etkisiz hale getirilirken, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise bir PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit vermemektedir,” ifadelerine yer verildi. Bakanlık, operasyonların kararlılıkla devam edeceğini ve teröristlerin her yerde hedef alınacağını belirtti.

Bu gelişmeler, bölgedeki güvenlik operasyonlarının etkinliğini ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadeledeki kararlılığını ortaya koyuyor.

Exit mobile version