TTB Yoksulluğa Direnecek

Enflasyon üzerinden yapılacak ücret artışlarının toplumu yoksullaştıracağını kaydeden TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Nursel Şahin, ‘Yeni yoksullaştırma programını kabul etmeyeceğiz’ diyerek direneceklerini vurguladı. Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türkiye’de çalışma koşulları ve en son açıklanan enflasyon üzerinde yapılan zamlara tepki göstermek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binası önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada konuşan TTB Merkez […]

Enflasyon üzerinden yapılacak ücret artışlarının toplumu yoksullaştıracağını kaydeden TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Nursel Şahin, ‘Yeni yoksullaştırma programını kabul etmeyeceğiz’ diyerek direneceklerini vurguladı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türkiye’de çalışma koşulları ve en son açıklanan enflasyon üzerinde yapılan zamlara tepki göstermek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binası önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Açıklamada konuşan TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Nursel Şahin, “İş güvencesi olmayan, güvensiz çalışma ortamlarında her an şiddete maruz kalan ve yıllardır yoksullaştırılan meslektaşlarımız, yaşanan ekonomik krizle birlikte temel insani ihtiyaçlarını karşılayamaz durumdadır” dedi.

Exit mobile version