TTV Vakfı lansmanına yoğun katılım

Hatay’ın ihyası için yoğun çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Tasarım Vakfı, projelerini Hataylılar ile buluşturuyor. Şehrin yeniden ayağa kalkması için iş birliği yapan vakıf, şehrin önemli temsilcilerini de ağırlıyor. Eğitimden mimariye, basından halka herkesin katılım gösterdiği etkinlik bugün başladı. Gün boyu sunumlarla yeni Hatay’ın anlatılacağı Etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, MKÜ […]

Hatay’ın ihyası için yoğun çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Tasarım Vakfı, projelerini Hataylılar ile buluşturuyor. Şehrin yeniden ayağa kalkması için iş birliği yapan vakıf, şehrin önemli temsilcilerini de ağırlıyor. Eğitimden mimariye, basından halka herkesin katılım gösterdiği etkinlik bugün başladı.

Gün boyu sunumlarla yeni Hatay’ın anlatılacağı Etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, MKÜ rektörü Veysel Eren, İSTE Rektörü Tolga Depçi, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Hatay Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Özçelik ve kentin mimarları, HAMOK dönem sözcüsü Serkan Koç, İMO Hatay Şube Başkanı İnal Büyükaşık, Hatay Baro Başkanı Erhan Nizamoğlu ve şehrin tanınan önemli kanaat önderleri katılım sağladı.

(Duygu Ertaş)

Exit mobile version