Tümbel-Sen Hatay Şubesi’nde Yeni Yönetim

  Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Tümbel-Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası) Hatay Şubesi’nin 8. Olağan kurulu gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Yemekhanesi salonunda gerçekleşen kurulda, seçim sonuçlarına göre yeni yönetim belirlendi. Seçimde iki farklı liste yarıştı. Toplam 45 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde, A ve B listeleri arasında açık bir fark […]

 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Tümbel-Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası) Hatay Şubesi’nin 8. Olağan kurulu gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Yemekhanesi salonunda gerçekleşen kurulda, seçim sonuçlarına göre yeni yönetim belirlendi.


Seçimde iki farklı liste yarıştı. Toplam 45 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde, A ve B listeleri arasında açık bir fark ortaya çıktı. A listesi, toplam 45 delegenin 30’unun oyunu alarak seçimi kazanırken, B listesi sadece 15 oy toplayabildi.
Seçim öncesinde bir konuşma yapan Veteriner Hekim Gökhan Harbiyeli, seçilmeleri halinde sendikanın hedeflerini ve vizyonunu paylaştı. Harbiyeli, kazananın Tümbel-Sen olacağını ve sendikayı büyütmek için ayrım yapmaksızın tüm üyelerle dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.


Yapılan seçim sonucunda Tümbel-Sen Hatay Şubesi’nin yeni yönetimi şu şekilde belirlendi:
Hatay Şube Başkanı: Gökhan Harbiyeli
Şube Sekreteri: Serdal Alkan
Şube Mali Sekreteri: Müfit Cihnioğlu
Şube Hukuk Sekreteri: Hasan Şanverdi
Şube Örgütlenme Sekreteri: Ufuk Sağlam
Şube Basın Yayın Sekreteri: Haydar Gündoğdu
Şube Kadın Sekreteri: Kemal Porazan -Adil Yeşildağ-

Exit mobile version