Türkiye mülteci kampına dönmüş durumda

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin 6 milyar euro için milyonlarca Suriyeliyi kabul eden bir ülke haline geldiğini belirterek “Türkiye Mülteci kampına dönmüş durumda”dedi. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Konuşan Dursun Ataş “Ülkemizde her milletten, her anlayıştan, bize uygun olmayan kültürlerden pek çok sığınmacı bulunuyor. Bu hem ekonomimize, hem sosyal doku ve demografik yapımıza ciddi […]

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin 6 milyar euro için milyonlarca Suriyeliyi kabul eden bir ülke haline geldiğini belirterek “Türkiye Mülteci kampına dönmüş durumda”dedi. TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Konuşan Dursun Ataş “Ülkemizde her milletten, her anlayıştan, bize uygun olmayan kültürlerden pek çok sığınmacı bulunuyor. Bu hem ekonomimize, hem sosyal doku ve demografik yapımıza ciddi zarar vermektedir. Bu konu belki de cumhuriyet tarihimizin en önemli, en tehlike yaratacak beka konusu haline gelmiştir. Bugün bu ülke de kayıtlı ve kayıt dışı toplamda kaç sığınmacı var bilmiyoruz. Kaç sığınmacı hukuka aykırı şekilde vatandaş yapıldı bilmiyoruz. Kaç tane uluslararası terör örgütlerine mensup kişi var bilmiyoruz. Kaç uyuyan hücre var bilmiyoruz. ‘Hudut Namustur’ düsturuyla sınır güvenliğini sağlamak gereklidir” diye konuştu.

Suriyelilerin gönderilmesi gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Dursun Ataş, “Bir an önce tüm kaçak sığınmacılar gönderilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşında yeniden işgalden kurtarılmalıdır. Aksi takdirde bunun acı sonuçlarını yaşayarak göreceğiz” ifadesini kullandı. (Sami Gökçe)

 

Exit mobile version