Türkiye’de Deprem Beklenen İki Bölge! SSGEOS Açıkladı

Uluslararası deprem uyarı sistemi SSGEOS, Türkiye’de deprem beklenen bölgeleri açıkladı. SSGEOS tarafından yapılan açıklamada, deprem riski taşıyan yerler hakkında detaylı bilgi verildi. Yayınlanan haritada dünya genelinde beş bölgenin işaretlendiği ve bu bölgeler arasında Türkiye’nin de bulunduğu belirtildi. Türkiye’deki belirli alanlar üzerinde dikkat çekildi. Hangi Bölgelerde Deprem Bekleniyor? Deprem uyarı haritasında Türkiye’de Adana, Hatay ve Orta […]

Uluslararası deprem uyarı sistemi SSGEOS, Türkiye’de deprem beklenen bölgeleri açıkladı. SSGEOS tarafından yapılan açıklamada, deprem riski taşıyan yerler hakkında detaylı bilgi verildi.

Yayınlanan haritada dünya genelinde beş bölgenin işaretlendiği ve bu bölgeler arasında Türkiye’nin de bulunduğu belirtildi. Türkiye’deki belirli alanlar üzerinde dikkat çekildi.

Hangi Bölgelerde Deprem Bekleniyor?
Deprem uyarı haritasında Türkiye’de Adana, Hatay ve Orta Karadeniz bölgeleri öne çıkıyor. Ayrıca, bu uyarılar Kıbrıs, Lübnan ve İsrail bölgelerini de kapsıyor.

Bu bilgiler doğrultusunda, Türkiye’deki belirli bölgelerde deprem riski yüksek olarak değerlendiriliyor ve bu bölgeler için dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor. -Mehmet Durmaz-

Exit mobile version