Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz:

“Mesleğimiz geleceğimizdir” İskenderun Ticaret

“Mesleğimiz geleceğimizdir”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde yol haritası’ konulu seminerin sunumunu yapan TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz, “Bu tür eğitimlere katılmanız ve mevzuatlarla ilgili gelişmeleri takip etmeniz, işlerinizin daha iyi yürümesini sağlayacak ve mükelleflerinize daha iyi hizmet vermenize vesile olacaktır” dedi.
İTSO Halil Şahin Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Boz tarafından, katılımcılara, gelir vergisi beyannamesinin yeni çıkan mevzuat ve değişikliklere göre doldurulması konusunda detaylı bilgiler verildi.
Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Türkiye’nin 71 ilinde seminerler vermeye başladıklarını söyleyen Boz, bu eğitim programlarını 22 eğitmenle birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.
-EĞİTİMLER ÖNEMLİ-
Seminerde bir konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, verilen eğitimlerin mesleki gelişim adına çok önemli olduğuna işaret ederken, “Mevzuatlar sürekli değişiyor ve bu değişimleri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak takip etmek durumundayız. Bugün de, yapacağımız gelir beyannamelerini hatasız doldurmak ve bu beyannamelerde yapılması gerekenleri üyelerimize hatırlatmak için buradayız. Bu seminerin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen ve bizlere salonu tahsis eden İTSO yönetimine, Meclis Başkanına ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.
Seminer, soru cevap şeklinde son buldu. -Tamer Yazar-