Turnuva tam gaz

7 Maçta 44 gol atıldı Hatay Büyükşehir Belediyesi Erhan Aksay Futbol Turnuvası devam ediyor. Turnuva’da mücadele eden takımlar, gollü ve güzel maçlar oynayarak seyirciye de adeta futbol ziyafeti çekiyor. Önceki gün Antakya Grubu’nda, Milli Eğitim Spor Takımı ile Turunçlu Demir Spor Takımı HBB Esentepe futbol sahasında karşı karşıya geldi. Milli Eğitim Spor Takımı maçı 6 […]

7 Maçta 44 gol atıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erhan Aksay Futbol Turnuvası devam ediyor. Turnuva’da mücadele eden takımlar, gollü ve güzel maçlar oynayarak seyirciye de adeta futbol ziyafeti çekiyor.
Önceki gün Antakya Grubu’nda, Milli Eğitim Spor Takımı ile Turunçlu Demir Spor Takımı HBB Esentepe futbol sahasında karşı karşıya geldi. Milli Eğitim Spor Takımı maçı 6 – 1 kazandı.
Günün diğer maçında ise Dikmece Spor Takımı ile DES-YAD Deliban Takımı karşıya geldi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Maçta sonlara doğru tek golü bulan Dikmece Spor maçı 1-0 kazanarak 3 puanı almayı başardı.
Hatay İdmanyurdu Takımı ile Narlıca Ataçil Futbol Takımı arasındaki maçı, Hatay İdmanyurdu Takımı 5 -1 gibi farklı bir skorla kazanarak 3 puanı elde eden taraf oldu. Aydınlıkevler ile Hatay Muhtarlar Derneği maçı da bol gollü ve heyecanlı çekişmeli geçti. İlk yarıyı Aydınlıkevler Takımı 3-2 önde kapattı. İkinci yarıda her iki takım da atak futbol sergilerken, maçı, bir gol daha bulan Aydınlıkevler Takımı 4-2 kazanarak Turnuva’daki ve gruptaki iddiasını sürdürdü. -Cemil Yıldız-

 

Exit mobile version