Turunçlu’daki Arıtma Tesisinin,

Modernize edilme kararı sonrası Muhtar, Eleştirilere Tepkili… Aciz Mahluklar Sizi! İlimiz Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’ndeki arıtma tesisi ile ilgili olarak, geçtiğimiz Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan “tesisin modernize edilmesi” ile ilgili Japon kredisi kullanımı için Başkanlığa yetki verilmesi kararı sonrası, bölgede bulunan Akdeniz Mahallesi Muhtarı Murat Sertel, gelinen noktada kendisine yönelik haksız, acımasız […]

Modernize edilme kararı sonrası

Muhtar, Eleştirilere Tepkili…

Aciz Mahluklar Sizi!

İlimiz Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’ndeki arıtma tesisi ile ilgili olarak, geçtiğimiz Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan “tesisin modernize edilmesi” ile ilgili Japon kredisi kullanımı için Başkanlığa yetki verilmesi kararı sonrası, bölgede bulunan Akdeniz Mahallesi Muhtarı Murat Sertel, gelinen noktada kendisine yönelik haksız, acımasız ve doğru olmayan eleştiri ve suçlamalar yapıldığını belirterek, “Aciz mahluklar” tanımını verdiği bu kişilere adeta meydan okudu.

Akdeniz Mahallesi Muhtarı Murat Sertel’in hedefine aldığı kitleye yönelik eleştirisi şöyle:
“Ben, geçmişte neredeysem, şimdi de ordayım, her zaman! Halkın çıkarları neyse, onu savundum ve savunmaya da devam edeceğim. Nerede bir haksızlık varsa, karşısında bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim. Hiç bir menfaat ve çıkar peşinde koşmadım, koşmayacağım da. Her zaman halkımın yanında durdum, durmaya da devam edeceğim. Mahallemdeki sorunlardan tutun da, Defne’nin, Samandağ’ın ve hatta bütün Hatay’ın sorunlarını dillendirme adına bunları yüksek sesle haykırdım. Yolların çukurlu hali, hizmetsizliği, olumsuzlukları, Aşağıokcular’da yapılmak istenen terfi istasyonu, baz istasyonları ve en önemlisi de ilkel arıtma tesisi için verdiğim mücadele ortadayken… Farklı siyasi amaç güden gruplar, bir araya gelemeyen, ortak sorunlarda dahi münferit hareket eden, bencil hareket eden, Defne’de hiçbir kazanımı olmayan, sadece ses çıkarmakla kalan, birilerin maşası olan, birilerine hizmet eden, halktan kopuk, ön taraftan kimseyle fotoğraf vermeyen, ancak arka kapılar ardında görüşmeler yapan aciz mahluklar beni eleştiremez! Murat Sertel’in adını kirletemez! Orada dur ve destur çek!
Ben, hiç kimsenin arka bahçesi olmadım, hiç kimseye yalakalık yapmadım, hiç kimseye boyun eğmedim, her zaman halkımın yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim! Bunun için ağır bedeller ödedim ve ödemeye de devam edeceğim. Bundan da hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Nerede bir haksızlık varsa, dillendirmeye devam edeceğim.
Size sözüm odur ki, halkı dinleyin, halkın ne istediğini öğrenin, bencil olmayın. ‘Ortada olumsuzluk var, ben bundan kurtulayım, başkaları yansın’ demeyin. Çözüm yapılacaksa, halkla birlikte yapılır. Ben, her zaman durduğum yerdeyim! Ya sen?”

Akdeniz Mahallesi Muhtarı, yayınladığı bir başka mesajında da, arıtma tesisi ile ilgili kararın çıkmasını sağlayan, destek olan, katkı veren, oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Adnan Özkaya başta olmak üzere, tüm siyasetçi, muhtar ve seçilmişlere teşekkür etti.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version