Uçurtma Şenliği Coşkusu Altınözü’nde

Hatay Valiliği himayelerinde düzenlenen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında, Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen “Hayallerimize Uçuyoruz” Uçurtma Şenliği, Altınözü Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Altınözü Protokol üyeleri tam kadro katılım gösterirken hem çocuklar hem de yetişkinler keyifli anlar yaşadı. Farklı boyut ve şekillerdeki uçurtmalar gökyüzünde dans ederken, çocukların gözlerindeki mutluluk ve heyecan dikkat çekti. Şenlikte […]

Hatay Valiliği himayelerinde düzenlenen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında, Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen “Hayallerimize Uçuyoruz” Uçurtma Şenliği, Altınözü Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Altınözü Protokol üyeleri tam kadro katılım gösterirken hem çocuklar hem de yetişkinler keyifli anlar yaşadı.

Farklı boyut ve şekillerdeki uçurtmalar gökyüzünde dans ederken, çocukların gözlerindeki mutluluk ve heyecan dikkat çekti. Şenlikte yalnızca uçurtmaların gökyüzüne bırakılması değil, çeşitli eğlenceli aktiviteler ve yarışmalar da yer aldı. Çocuklar için yüz boyama, mini atölyeler, sevimli kahramanlarla dans ve ikramlar gibi etkinlikler de düzenlendi.


Renkli görüntülerin yaşandığı uçurtma şenliğinde, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, çocuklarla birlikte eğlenerek en yükseğe çıkan uçurtmayı uçurdu. Kaymakam Sert, etkinliğe katılan çocuklara hayallerine ulaşmanın ve umutlarını gökyüzüne bırakmanın sembolik önemini anlatarak kendi uçurtmasını gökyüzüne uğurladı.

Kaymakam Sert, “Çocukların yüzlerinde oluşan gülümseme inanın her şeye değer. Şenliğimize katılan çocuklar, uçurtmalarını gökyüzüne salmanın keyfini doyasıya çıkardılar. Uçurtma şenliğimiz, çocuklara umut vermenin ve hayallerinin peşinden gitmelerini hatırlatmanın güzel bir yolu oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version