UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dorukta!

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele eden takımlar arasından çeyrek finale yükselen ilk iki ekip belli oldu. Alman devi Bayern Münih ve Fransız devi Paris Saint-Germain, gösterdikleri performanslarla adlarını bir üst tura yazdırdılar. Bayern Münih, Lazio karşısında oynadığı rövanş maçında göz kamaştırdı. Ev sahibi olarak sahaya çıkan Bayern Münih, Harry Kane’in 39. dakikada ve Thomas […]

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele eden takımlar arasından çeyrek finale yükselen ilk iki ekip belli oldu. Alman devi Bayern Münih ve Fransız devi Paris Saint-Germain, gösterdikleri performanslarla adlarını bir üst tura yazdırdılar.

Bayern Münih, Lazio karşısında oynadığı rövanş maçında göz kamaştırdı. Ev sahibi olarak sahaya çıkan Bayern Münih, Harry Kane’in 39. dakikada ve Thomas Müller’in 45+2. dakikada attığı gollerle ilk yarıyı önde kapattı. 66. dakikada Harry Kane bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirledi ve Bayern Münih, Lazio’yu 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Paris Saint-Germain ise Real Sociedad deplasmanında zorlu bir mücadele verdi. Ancak Fransız ekibi, Kylian Mbappe’nin gösterdiği muhteşem performansla tur atlamayı başardı. Mbappe, 15. ve 56. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı. Real Sociedad’ın tek golü 89. dakikada Mikel Merino’dan geldi. Ancak bu gol, PSG’nin çeyrek finale yükselmesine engel olamadı.

Bu sonuçların ardından Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ilk iki takım oldu. – Meriç Demiray-

Exit mobile version