Ülkücüler Tarlada Ekim Yapıyor

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım öncülüğünde başlatılan permakültür tarım hamlesi, Hatay’da depreme rağmen sürüyor. ÜlküOcakları Hatay İl Başkanı AlihanDöner’in nezaretinde gerçekleştirilen dikim ve bakım işlemleri, deprem nedeniyle kısa süreliğine durmuştu. Ancak, mahsullerin gün yüzüne çıkmasının ardından Başkan Döner, yetiştirilen ürünlerin toplandığını açıkladı. Başkan Döner, gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamasında şöyle dedi:“Türk Gençliğinin Yolbaşcısı Ülkü […]

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım öncülüğünde başlatılan permakültür tarım hamlesi, Hatay’da depreme rağmen sürüyor.

ÜlküOcakları Hatay İl Başkanı AlihanDöner’in nezaretinde gerçekleştirilen dikim ve bakım işlemleri, deprem nedeniyle kısa süreliğine durmuştu. Ancak, mahsullerin gün yüzüne çıkmasının ardından Başkan Döner, yetiştirilen ürünlerin toplandığını açıkladı.

Başkan Döner, gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamasında şöyle dedi:
“Türk Gençliğinin Yolbaşcısı Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. #AhmetYiğitYıldırım Beyefendi’nin öncülüğünde başlatılan ve deprem felaketi öncesi ocağımızda uyguladığımız ‘Permakültür Sürdürülebilir Tarım’ projemizin mahsüllerini enkaz içerisinden çıkarmaya başladık. Bu topraklarda yetiştirdiğimiz her bir ürün yarına olan inancımızın ve mücadelemizin meyvesidir”

Exit mobile version