UltraAslan’dan Atatürk Heykeline özel dokunuş

Hatay’da yaşanan deprem felaketinin ardından hasar gören İnönü Ortaokulu’nda bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Galatasaray taraftar grubu UltrAslan Hatay iş birliğiyle onarılarak anlamlı bir törenle Aşağıokçular İlkokulu’nda yerini aldı. Açılış törenine HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Emine Atmaca, UltrAslan Hatay İl Başkanı Mustafa Altıok, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü […]

Hatay’da yaşanan deprem felaketinin ardından hasar gören İnönü Ortaokulu’nda bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Galatasaray taraftar grubu UltrAslan Hatay iş birliğiyle onarılarak anlamlı bir törenle Aşağıokçular İlkokulu’nda yerini aldı. Açılış törenine HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Emine Atmaca, UltrAslan Hatay İl Başkanı Mustafa Altıok, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, eğitimciler, öğrenciler ve veliler katıldı.
UltrAslan Hatay İl Başkanı Mustafa Altıok, yaptığı açıklamada, “Atatürk’ün heykeli, Hatay’ın birlik ve beraberliği adına önemli bir sembol. Bu iş birliğiyle, Eğitim ve Atatürk ilke ve inkılaplarına verdiğimiz değeri göstermek istedik. Gelecek nesillere bu önemi aktarmak bizim için büyük bir gurur” dedi.

-Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version