Ulusal Egemenlikte 98.Yıl

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü’nü bugün tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkulu törenlerle kutluyoruz. Bugün, ilimizdeki ilk tören 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başlayacak. Kutlamalar; 09.30’daki Valilik, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Antakya ve Defne Belediyeleri, Antakya ve Defne Kaymakamlıkları, Hatay il ve Antakya ile Defne İlçe […]

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü’nü bugün tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkulu törenlerle kutluyoruz.

Bugün, ilimizdeki ilk tören 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başlayacak. Kutlamalar; 09.30’daki Valilik, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Antakya ve Defne Belediyeleri, Antakya ve Defne Kaymakamlıkları, Hatay il ve Antakya ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri koltuklarını sembolik olarak minik öğrencilerin üstlenmesiyle devam edecek. Saat 10.00’da, öğrenciler, Vali Ürgen Alanı’ndan Atatürk Caddesi, köprübaşı ve spor salonuna kadar yürüyecek. Bayram kutlamaları ise saat 10.30’da Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

Exit mobile version