Umarım EXPO’yu başarırlar!

Yoksa kaynaklar heba olacak! Hatay Valiliği’nde katılacağı bir toplantı öncesinde geldiği Antakya’da Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden ve basın mensuplarıyla sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hazırlıkları süren EXPO için yapılan harcamalara işaret etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hatay Valiliği’nde dün saat 14.00’da gerçekleşen toplantı öncesinde Cemiyet’te basın mensuplarıyla […]

Yoksa kaynaklar heba olacak!

Hatay Valiliği’nde katılacağı bir toplantı öncesinde geldiği Antakya’da Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden ve basın mensuplarıyla sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hazırlıkları süren EXPO için yapılan harcamalara işaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hatay Valiliği’nde dün saat 14.00’da gerçekleşen toplantı öncesinde Cemiyet’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Tosyalı, kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

Belediye Başkanlığı döneminde, iki ay sonra üçüncü senesine girmeye hazırlandığını söyleyen Başkan Tosyalı,

“31 Mart 2019 seçimlerinde, İskenderun halkının teveccühüyle İskenderun Belediye Başkanı seçildim. Bu süre içinde ne kadar ve nasıl bir değişim yaşandığını, orada yaşayanlara ve ilçemize gelenlere sorsak daha güzel olur. Ancak çok şükür güzel gidiyor. Bir sıkıntımız yok” dedi ve kendisinden önce hizmet eden tüm belediye başkanlarına da ilçeye verdikleri hizmetler adına teşekkür etti.

 -SİZİN KADAR!-

“Medeniyetler Bahçesi” ana temasıyla hayata geçirilecek EXPO 2021 Hatay Organizasyonu için de dikkati çeken değerlendirmelerde bulunan Tosyalı, “Bu konuda siz Gazeteciler ne kadar bilgi sahibiyseniz, ben de o kadar bilgi sahibiyim” dedi.

Konunun sadece Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarında gündeme geldiğini aktaran Tosyalı, “Ara ara arkadaşlar, EXPO ile ilgili borçlanma getirdiği için tabi ki haberimiz oluyor, borçlanmalarına izin veriyoruz” şeklinde konuştu ve şu mesajı verdi:

“Umarım, EXPO’yu başarırlar! Yoksa kaynaklar heba olacak! 1 Nisan’a da çok kalmadı. Umarım, arzu edilen şey gerçekleşir. Biz, Hatay’ımızın 1 lirasının bile heba olmasını istemiyoruz.”

-Tamer Yazar-

Exit mobile version