Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Uzm. Psikolojik Danışman Metin HAMURCU

UMUT DOLU 2024

Zaman, ne yaşarsak yaşayalım devam ediyor; sadece bizim için yaşantılarımız sonucu durmuş gibi gözüktüğü zamanlar oluyor. İşte öyle zamanlar için yılbaşı, bayram gibi kutlamalar iyi geliyor.

2023 şehrimizi deprem felaketi hasebiyle çok üzdü. Bir sürü eve hüzün çöktü, tarih yok olma eşiğine geldi, binalar yıkıldı, göçler oldu.. işte yılbaşı tam olarak bu noktada yeni bir start için eşsiz bir fırsat olabilir yaralı kalpler için!

Tabi ki yasımızı yaşayacağız, tabi ki şehrimize üzüleceğiz, tabi ki dostlarımızı, komşularımızı özleyeceğiz, tabi ki eski rutinlerimize hasret duyacağız ancak böyle bir hayat bizi karamsar, hüzünlü, depresif, ümitsiz yapar sadece. Yapılması gereken sevdiklerimize sıkı sıkıya tutunmak, kayıplarla yaşamaya alışmak, kendimizde değer verecek şekilde davranmak, hobiler edinmek ve sürdürmek, kayıplarımızın bizi görmek isteyeceği şekilde hayatın içinde olmak..

Çoğu başlangıcı pazartesi yapar ya insan,

Çoğu girişimi ayın birine atar ya,

Siz de yılın başına atın yeni bir başlangıcı ..

Acıları 2023’e gömün, 2024 sizin için yaraları sardığınız, ölü toprağını attığınız kendinize ağırlık verdiğiniz bir yıl olsun..

Hep söylediğim gibi, umudunu kaybetme. Ama kaybettiğinin yasını tutmak ve seni felce uğratmasına izin vermektense, hayatına devam etmek için kendini hazırla.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER