Üsküdar Belediyesi’nden, Hataylı çiftçilere destek

Üsküdar Belediyesi, Hatay’dan portakal, limon ve mandalina alımında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Belediye, komisyoncular aracılığıyla değil, doğrudan çiftçilerden tonlarca meyve alarak Üsküdarlı vatandaşlara ulaştırmayı planlıyor. Yapılan açıklamada, bu uygulamanın depremden etkilenen çiftçilere destek olmayı hedeflediği belirtildi. Üsküdar Belediye Başkanı, “Hatay’dan komisyonculara 1 kuruş ödemeden, doğrudan çiftçiden alım yaparak hem depremden etkilenen çiftçilerimize destek olacak […]

Üsküdar Belediyesi, Hatay’dan portakal, limon ve mandalina alımında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Belediye, komisyoncular aracılığıyla değil, doğrudan çiftçilerden tonlarca meyve alarak Üsküdarlı vatandaşlara ulaştırmayı planlıyor. Yapılan açıklamada, bu uygulamanın depremden etkilenen çiftçilere destek olmayı hedeflediği belirtildi.

Üsküdar Belediye Başkanı, “Hatay’dan komisyonculara 1 kuruş ödemeden, doğrudan çiftçiden alım yaparak hem depremden etkilenen çiftçilerimize destek olacak hem de Üsküdarlı hemşehrilerimize daha uygun fiyatlarla kaliteli ürün sunacağız. Bu adımın kazananı herkes olacak” dedi.

Bu uygulama ile belediye, aracıları devre dışı bırakarak çiftçilere doğrudan destek sağlama amacını güdüyor. Aynı zamanda, tüketicilere daha uygun fiyatlar sunularak belediyenin bu işten kar sağlaması planlanıyor.

Depremden etkilenen çiftçilere yönelik bu destek, sosyal sorumluluk projelerine verilen önemi de gösteriyor. – Meriç Demiray-

Exit mobile version