Üstü Açık Kamyonlar Tehlikeli

Enkaz kaldırma ve diğer hafriyat işlerinde kullanılan kamyonlar trafikte tehlike saçıyor. Özellikle kamyon taşıma limiti aşılarak üste kümelenen ve hiçbir güvenliği alınmadan yola çıkartılan demir artıkları, taşbeton ile diğer inşaat malzemeleri trafikte tehlike saçıyor. Üstü açık kamyonların hurda demirleri ile her an başa bela olacak,üzücü olaylara yol açacak riski ortada iken bunlara göz yumulması dikkat […]

Enkaz kaldırma ve diğer hafriyat işlerinde kullanılan kamyonlar trafikte tehlike saçıyor.

Özellikle kamyon taşıma limiti aşılarak üste kümelenen ve hiçbir güvenliği alınmadan yola çıkartılan demir artıkları, taşbeton ile diğer inşaat malzemeleri trafikte tehlike saçıyor.

Üstü açık kamyonların hurda demirleri ile her an başa bela olacak,üzücü olaylara yol açacak riski ortada iken bunlara göz yumulması dikkat çekici Sık sık TIR kazaları yaşanan ilimizde özellikle Belen-İskenderun yolu üzerindeki seyirler daha tehlikeli olmakta.

Hatırlanacağı üzere, 14 mayıs seçim gününde Belen ilçemizde benzer bir olay yaşanmış ve freni patlayan kamyonun yol açtığı feci kazada can kayıpları yaşanmıştı.

Exit mobile version