Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vaat Edilen 36 Proje Yerine Getirilemedi

TİP Defne İlçe Başkanı

TİP Defne İlçe Başkanı Sultani’den Defne Belediyesi’ne eleştiri bombardımanı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Defne İlçe Başkanı Mehmet Ali Sultani, yaptığı açıklamada, Defne Belediyesi yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu. Sultani, bir grup partiliyle birlikte Subaşı Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, Defne Belediyesi’nin, vaat ettiği 36 projeyi yerine getiremediğini vurguladı.
Yıllardır bu şehri yöneten yöneticilerin, üstencil, halkın taleplerinden uzak, ihtiyaçlara cevap vermeyen yönetme şekillerinin artık tahammül edilebilir sınırların çoktan ötesine geçtiğini söyleyen Sultani, halkın çıkarları söz konusu olduğunda neredeyse üç farklı partinin üyeleriymişçesine birbirleriyle kavga ettiğini savunduğu CHP’li Büyükşehir belediyesi, CHP’li Defne Belediyesi ve CHP ilçe yönetiminin, kendi çıkarları söz konusu olduğunda bu kavgayı unuttuğunu, kurumlarının kendilerine sağladığı olanakları birbirlerinin çıkarlarına sunmaktan çekinmediğini iddia etti.
-Birlikte yola çıkma çağrısı-
Sultani, açıklamasında eleştirilerini şöyle sıraladı:
“Halkla inatlaşan, belediyeciliği yolları asfaltlamaktan ibaret sanan, yıllardır halkın taleplerine sırt çeviren, söylediği hiçbir lafın arkasında durmayan büyükşehir belediye başkanı. Göreve geldiğinden beri yerine getiremediği görevlerini kendisinden başka herkesin görüp dile getirdiği Defne Belediye başkanı. İlk dönemlerinde esip gürleyen, sonrasında hüzünlü bir sessizliğe bürünen CHP ilçe yönetimi; Cumhuriyet Halk Partisinin, yıllardır kendisini destekleyen, her şeye rağmen tercihini bu partiden yana kullanan halkımızı adeta cezalandırmak için tayin ettiği yöneticilerdir.
Biz diyoruz ki; Defne halkı artık alternatifsiz değil. Defne halkı artık yalnız değil. Sözünü söylemekten çekinmeyen, halktan yana saf tutan partiler var. Kolektif, akılcı, bilimsel yönetim inşa etmek isteyen platformlar var. Gücünü sadece halktan alan, Anadolu’nun her köşesinde üretenin, emek edenin, işçinin, yani halkının yanında duran, halkı için mücadele eden Türkiye İşçi Partisi var. Bizi aydınlık günlere ulaştıracak bir yol var. Bu çağrımız birlikte yola çıkma çağrısıdır. Bu yolda beraber yürüyelim, beraber mücadele edelim, beraber yönetelim, beraber mutlu bir gelecek inşa edelim.” -Mehmet ÖZGÜN –