Vakıfbank ve Eczacıbaşı yarı finalde

Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı, Çin’de düzenlenen FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda A Grubu’ndaki ilk maçında Brezilya’dan Gerdau Minas’ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla turuncu-beyazlı temsilcimiz, yarı finale yükseldi. Grupta ikinci yenilgisini yaşayan Gerdau Minas ise elendi. Eczacıbaşı, 2. ve son maçında bugün TSİ 14.30’da Çin’in Tianjin Bohai Bank takımıyla karşılaşacak. Vakıfbank’ta Yarı Finalde FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası grup aşamasının ikinci ve son maçında Vakıfbank, Brezilya ekibi Dentil Praia’yı […]

Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı, Çin’de düzenlenen FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda A Grubu’ndaki ilk maçında Brezilya’dan Gerdau Minas’ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla turuncu-beyazlı temsilcimiz, yarı finale yükseldi. Grupta ikinci yenilgisini yaşayan Gerdau Minas ise elendi. Eczacıbaşı, 2. ve son maçında bugün TSİ 14.30’da Çin’in Tianjin Bohai Bank takımıyla karşılaşacak.
Vakıfbank’ta Yarı Finalde
FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası grup aşamasının ikinci ve son maçında Vakıfbank, Brezilya ekibi Dentil Praia’yı 3-0 mağlup etti ve ikide iki yaparak yarı finale yükseldi.
Sarı-siyahlılar, gruptaki ilk maçında da Vietnam ekibi Sport Center’ı 3-0 yenmişti.  (Meriç Demiray)

Exit mobile version