Vali İftar yemeği dağıttı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, katıldığı bir iftar yemeğinde vatandaşlara kendi eliyle iftar yemeği dağıttı. Yemek tezgahına geçen Vali Masatlı, Defne ilçesinde düzenlenen organizasyonda bölge insanlarına kendi elleriyle yemek ve çorba dağıttı. Son olarak, iftarı açarak vatandaşlarla birlikte yemeğini yedi. Vali Masatlı, şu mesajı yayınladı: “Mübarek Ramazan Ayımızın 10. Gününde Defneli Hemşehrilerimizle bir aradayız.” Hatay Valiliği […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, katıldığı bir iftar yemeğinde vatandaşlara kendi eliyle iftar yemeği dağıttı. Yemek tezgahına geçen Vali Masatlı, Defne ilçesinde düzenlenen organizasyonda bölge insanlarına kendi elleriyle yemek ve çorba dağıttı. Son olarak, iftarı açarak vatandaşlarla birlikte yemeğini yedi.

Vali Masatlı, şu mesajı yayınladı:

“Mübarek Ramazan Ayımızın 10. Gününde Defneli Hemşehrilerimizle bir aradayız.” Hatay Valiliği ise gelişmeyi şu şekilde paylaştı: “Valimiz Mustafa Masatlı, Defne Kaymakamlığımızın koordinasyonunda Defne ilçemizdeki Uğur Mumcu Bulvarı’nda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kurulan İftar Çadırında vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptı. Vatandaşlarımıza iftarlık dağıtan Valimiz, insanlarımızın bu birlik ve beraberliği devam ettiği sürece, her türlü zorluğun üstesinden gelerek ülkemizin ve ilimizin daha da güçleneceğini ve mutlu yarınlara hep birlikte kavuşacağımızı vurguladı.”

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version