Vali Masatlı’dan Nostaljik ziyaret

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat ve sonrası yaşanan depremlerde ağır hasar alan Tarihi Hatay Valilik Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler, Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen restorasyon sahasında gerçekleştirildi. Restorasyon süreci hakkında bilgi veren yetkililer, ayrıştırma işleminin tamamlandığını ve özgün cephe taşlarının sökümünün devam ettiğini belirtti. Vali Masatlı, binanın tarihî […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat ve sonrası yaşanan depremlerde ağır hasar alan Tarihi Hatay Valilik Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler, Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen restorasyon sahasında gerçekleştirildi.


Restorasyon süreci hakkında bilgi veren yetkililer, ayrıştırma işleminin tamamlandığını ve özgün cephe taşlarının sökümünün devam ettiğini belirtti. Vali Masatlı, binanın tarihî dokusunu koruyarak yeniden eski ihtişamına kavuşturulması için titizlikle çalıştıklarını vurguladı. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version