Vali Masatlı’dan TOKİ Alanında İnceleme

Hatay Valisi Mustafa Masatlı deprem sonrası yapımına hız verilen TOKİ inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Evi yıkılan ya da ağır hasarlı vatandaşların merakla beklediği ve kısa süre içinde tamamlanıp hak sahiplerine dağıtılacak olan yeni konutların yapımı büyük önem arz ediyor. Konuyu ciddiyetle ele alan Hatay Valisi Mustafa Masatlı da TOKi İnşaat sahasında yetkili mimar ve mühendislerle […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı deprem sonrası yapımına hız verilen TOKİ inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Evi yıkılan ya da ağır hasarlı vatandaşların merakla beklediği ve kısa süre içinde tamamlanıp hak sahiplerine dağıtılacak olan yeni konutların yapımı büyük önem arz ediyor.

Konuyu ciddiyetle ele alan Hatay Valisi Mustafa Masatlı da TOKi İnşaat sahasında yetkili mimar ve mühendislerle görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Masatlı : “Konutların bir an önce tamamlanarak vatandaşlarımızın yerleştirilmesi için Devletimiz, tüm imkanlarıyla çalışmaları yürütmektedir.” dedi.

Exit mobile version