Vali Masatlı’dan yeni Eğitim ve Öğretim yılı başarı mesajı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarı mesajı yayımladı. Masatlı, zorlu zamanların hüznünü paylaşarak Hatay’ın geleceğine dair umutlarını dile getirerek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Zor ve buruk zamanlardan geçmemizin hüznü ile birlikte yaşama tutunma, geleceğe umutla bakma, Medeniyetler Şehri Hatay’ımızı tekrar eski ihtişamlı günlerine yeniden […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarı mesajı yayımladı. Masatlı, zorlu zamanların hüznünü paylaşarak Hatay’ın geleceğine dair umutlarını dile getirerek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zor ve buruk zamanlardan geçmemizin hüznü ile birlikte yaşama tutunma, geleceğe umutla bakma, Medeniyetler Şehri Hatay’ımızı tekrar eski ihtişamlı günlerine yeniden kavuşturma anlayışı, ruh hali ve bu uğurda çalışmanın şevki içerisinde, bir eğitim-öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerinin eğitimle sağlanabileceğinin farkındayız. Bu farkındalık ile Devletimiz, Milli Eğitim Bakanlığımız ve Valiliğimiz aziz milletimiz ile el ele vererek 7/24 esaslı sahada yürüttüğü çalışmalarla okullarımızı yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdik. Birlikte yaşadığımız bir kaderin sınavını birlikte aşıp eski Hatay’ımıza, eski neşemize ve eski gönül huzurumuza birlikte kavuşacağız.

Geleceğin Türkiye’sini Omuzlarında Daha ileriye Taşıyacak Sevgili Öğrencilerimiz,
İleride bizlerden bayrağı teslim alacak ve ülkemize büyük hizmetler edeceksiniz. Sizleri tekrar öğretmenlerinize ve okullarınıza kavuşturuyor olmanın mutluluğu tarif edilemez. Büyük bir umut ve azimle geleceğimiz adına iyi yetişmiş bir insan olmak gayesiyle çıktığınız yolda, yaşadığımız tüm olumsuzlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Sizler, yeter ki bilginin aydınlığında öğretmenlerinizin rehberliğinde idealleriniz adına sağlam bir iradeyle yürümeye devam ediniz. Devletimiz, her zaman yanınızda olacaktır.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Sizler, ülkemizin aydınlık geleceğinin meş’alesini söndürmemek adına ortaya koyduğunuz fedakârca çalışmalarınızdan dolayı eğitim ordumuzun kahramanlarısınız. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de ifade ettiği gibi “Yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır.” İlmin ve bilginin size kattığı vakur duruşunuz ve rol model konumunda olmanız, çocuklarımızı daha da ileriye taşıyacaktır. Anlayışınız ve fedakârlığınız için halkımız adına sizlere en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımız, yeni bir eğitim-öğretim döneminde daha öğretmenlerine ve okullarına kavuştular. Her okul açılışındaki kavuşmalar, kendi içinde bir coşkuyu ve bayram sevincini barındırır. Okullarımızı, eğitime hazır hale getirdik. Müsterih olun. Bu zor süreçte sizlerin de desteği çok önemli. Sizlerin anlayış, fedakârlık ve desteğinizle güzel günlere kavuşmamız çok daha yakın olacaktır. Bu vesileyle sizlere de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Depremin ilk saatlerinden itibaren bugüne kadar Devletimizin tüm imkânlarını şehrimiz için seferber eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye, göreve geldiği günden itibaren ilimizin eğitim öğretim çalışmalarını yakından takip eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve kendileri nezdinde tüm bakanlarımıza bir kez daha şükranlarımı arz ediyor, umudunu yitirmeden şehrimiz için çalışan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu düşüncelerle 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının İlimize, Ülkemize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” -Adil Yeşildağ-

Exit mobile version