Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’ye güvenlik brifingleri

Vali Rahmi Doğan, İl

Vali Rahmi Doğan, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığından brifing aldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Çarşamba günü öğleden sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Yağışlı havada Müdürlük bahçesinde Birim Müdürü ve Amirlerce karşılanan Vali Doğan’a, burada İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk bir brifing verdi.
Vali Rahmi Doğan, İl Emniyet Müdürü ve Şube Müdürleri tarafından kapıda selamlama mangası ile birlikte karşılandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ilimizin asayiş, trafik, güvenlik konuları başta olmak üzere, Hatay’ın polis sorumluluk alanına giren yerlerde verilen Emniyet hizmetleri konusundaki sunum ile başlayan toplantıda, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk tarafından personel, lojistik, hizmet binası ile ilçeler ve birimlerinin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Vali Rahmi Doğan, dün de İl Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek bir brifing aldı.
Dün öğleden sonra saat 15.00’te İl Jandarma Komutanlığı’na giden Vali Doğan, İl Jandarma Komutanı Ertekin ve tören mangası tarafından kapıda karşılandı. Vali Doğan, burada Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin’den il genelinde Jandarma’nın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar, genel asayiş uygulamaları ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri hakkında detaylı brifing aldı. -Yusuf Cemil Karaçay-