Vefa Bu…

Okul Aile Birliği Başkanına ayrılırken PLAKET… Antakya Teknokent Koleji’nde Okul Aile Birliği görevini 3 yıl süreyle sürdüren Ayşegül Bereket, görev süresinin sona ermesi nedeniyle veda ederken, “plaket” sürprizi ile karşılaştı. Okulun yeni Aile Birliği Başkanı ise Kamil Şanverdi oldu. Teknokent Koleji’ndeki Aile Birliği Başkanlığı değişimi ile ilgili şu paylaşım yapıldı:“Üç yıllık görev süresini dolduran Okul […]

Okul Aile Birliği Başkanına ayrılırken PLAKET…

Antakya Teknokent Koleji’nde Okul Aile Birliği görevini 3 yıl süreyle sürdüren Ayşegül Bereket, görev süresinin sona ermesi nedeniyle veda ederken, “plaket” sürprizi ile karşılaştı. Okulun yeni Aile Birliği Başkanı ise Kamil Şanverdi oldu.

Teknokent Koleji’ndeki Aile Birliği Başkanlığı değişimi ile ilgili şu paylaşım yapıldı:
“Üç yıllık görev süresini dolduran Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ayşegül Bereket hanıma, Okul Müdür Yardımcımız Pelin Okay tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Ayşegül Bereket hanıma, yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, seçilen yeni Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Kamil Şanverdi’ye ve yeni Yönetim Kuruluna başarı dileriz.”
-Mehmet Durmaz-

Exit mobile version