Vefakar Taraftarlar İstanbul Yolunda

Hatayspor’un en içten savunucuları, içeride ve dışarıda her koşulda bordo-beyazlı takımı destekleyen az sayıdaki vefalı taraftarları, iki hafta öncesi Trabzon deplasmanında olduğu gibi bu kez de İstanbul deplasmanında, Kasımpaşa maçında takımlarını unutmuyor. Gazeteci ve Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin öncülüğündeki samimi taraftar kitlesi ile ilgili şu paylaşım yapıldı: “İki maçta puan alamayan Atakaş Hatayspor’u her […]

Hatayspor’un en içten savunucuları, içeride ve dışarıda her koşulda bordo-beyazlı takımı destekleyen az sayıdaki vefalı taraftarları, iki hafta öncesi Trabzon deplasmanında olduğu gibi bu kez de İstanbul deplasmanında, Kasımpaşa maçında takımlarını unutmuyor.

Gazeteci ve Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin öncülüğündeki samimi taraftar kitlesi ile ilgili şu paylaşım yapıldı:

“İki maçta puan alamayan Atakaş Hatayspor’u her koşulda destekleyen, gerçek ve vefalı bordo-beyazlı taraftarlar, İstanbul deplasmanında oynanacak Kasımpaşa maçında takımını destekleyecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden sağlanacak otobüs, gün içinde dolmuştur. 1100 km yolu göze alan deplasmancı tüm taraftarlara helal olsun.”

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version