Volkan Demirel’den Osimhen iddiası

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a karşı elde ettiği galibiyeti değerlendiren Volkan Demirel, Victor Osimhen hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Demirel, Napoli’deki teknik direktörlük döneminde Victor Osimhen’i yakından takip ettiğini belirterek, “Napoli bizi deprem sonrasında hazırlık maçı yapmak için davet etmişti. Napoli takımında ben Osimhen’i canlı izledim ve gerçekten böyle bir oyuncu görmedim. Bazı santrforlarda eksiklikler olabilir ama […]

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a karşı elde ettiği galibiyeti değerlendiren Volkan Demirel, Victor Osimhen hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Demirel, Napoli’deki teknik direktörlük döneminde Victor Osimhen’i yakından takip ettiğini belirterek, “Napoli bizi deprem sonrasında hazırlık maçı yapmak için davet etmişti. Napoli takımında ben Osimhen’i canlı izledim ve gerçekten böyle bir oyuncu görmedim. Bazı santrforlarda eksiklikler olabilir ama Osimhen’de her şey var.” dedi.

Osimhen’in Türkiye’ye gelmiş en iyi santrfor olduğuna inandığını vurgulayan Demirel, “Ben iddia ediyorum, şu anda Victor Osimhen, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi santrfordur. Bu kadar da net söylüyorum. Belki Osimhen’den daha iyisi gelmeyebilir bile.” şeklinde konuştu.

Demirel, Osimhen’in maç sırasında sürekli hareket halinde olduğunu ve her topa kafa soktuğunu belirterek, “Maçta dikkat edin, öyle iştahlı ki yerinde durmuyor. Sağa gidiyor, sola gidiyor, orta gelince kendisini ayarlıyor. Maskesini boşuna takmıyor. Gelen her topa kafasını sokuyor. İnanılmaz bir santrfor. Nasıl buraya geldiğini araştırmak lazım.” ifadelerini kullandı. – Volkan İcil-

Exit mobile version