Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yabancı Çocuklara Eğlence

Hatay Özel Anaokulları ve

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği girişimiyle, ilimizde kalan sıkıntılı yabancı vatandaşların çocuklarına yönelik bir eğlence gerçekleştirildi.

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği ile GÖÇDER’in ortaklaşa yürüttüğü ‘Haydi Benimle Oyna’ adlı sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında, yaklaşık 500 mülteci çocuğa yetecek kadar oyuncak bağışı yapıldı. Etkinliğe; Hatay İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin, Geri Gönderme Merkezi Müdürü Metin Nacioğlu, Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Dernek Başkanı Levent Erdem ile Dernek Yönetiminden Adile Kurt, Yaşar Akkaya ve GÖÇDER Hatay il Temsilcisi Metin Turan katılım gösterdi. Valilik izni kapsamında, farklı milletlerden ailelerin çocuklarının kaldığı Geri Gönderme Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, çeşitli ikramlarda bulunuldu, çocuklar palyaço eşliğinde eğlendi. Etkinlik kapsamında dağıtılan hediyeler ise çocuk yüzlerde keyif veren gülümsemeler yarattı.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Dernek Başkanı Levent Erdem, etkinliğe dair şu mesajı verdi:
“Çocuk kavramı, bizim için evrenseldir. Dini, milleti, bizim için asla önemli değildir. Bu sebeple her çocuğa dokunabilmek, onun yüzünde bir tebessüm olabilmek en büyük zenginliktir.
Dernek olarak okul öncesi eğitim alanında olmamız münasebetiyle, bu tarz etkinlikler, Derneğimizin misyonlarından biridir. Bundan sonraki süreçte de; ihtiyaç sahibi çocukların eğitim görmesi, ihtiyaç sahibi bir çocuğun ihtiyacını giderme, onların yüzünde bir gülümseme olma adına elimizden geldikçe çaba sarf etmeye devam edeceğiz.”
Bu arada etkinliğin düzenlenmesi noktasında, Vali Rahmi Doğan başta olmak üzere, emeği ve desteği olanlara, ayrıca İl Göç İdaresi Müdürlüğü yönetimine teşekkür edildi. -Cemil Yıldız-