Yabancılar vergi kaçırmıyor

Türkiye’de görev yapan iki yabancı teknik direktör, bulundukları illerde vergi rekortmeni olmayı başardı. Halen Borussia Dortmund’u çalıştıran Nuri Şahin, geçen sezon görev yaptığı Antalyaspor kulübünde kazandığı gelirle Antalya’da vergi rekortmeni oldu. 2021-2023 yılları arasında Adana Demirspor’da teknik direktörlük yapan A Milli Takım Antrenörü Vincenzo Montella ise, 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanıyla Adana’nın vergi […]

Türkiye’de görev yapan iki yabancı teknik direktör, bulundukları illerde vergi rekortmeni olmayı başardı. Halen Borussia Dortmund’u çalıştıran Nuri Şahin, geçen sezon görev yaptığı Antalyaspor kulübünde kazandığı gelirle Antalya’da vergi rekortmeni oldu.

2021-2023 yılları arasında Adana Demirspor’da teknik direktörlük yapan A Milli Takım Antrenörü Vincenzo Montella ise, 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanıyla Adana’nın vergi rekortmeni olarak kayıtlara geçti.

Nuri Şahin de futbolcu olarak Antalyaspor’a transfer olduktan sonra teknik direktörlük görevini üstlenerek, vergi rekortmenleri listesinde yer aldı. Geçen sezona Antalyaspor’un teknik direktörü olarak başlayan ve sonrasında koltuğunu Sergen Yalçın’a devreden genç teknik adam, 2023 yılında 11 milyon 164 bin lira vergi beyan ederek, Antalya’da en çok vergi ödeyen 7. mükellef oldu. Bu durum, hem Nuri Şahin hem de Vincenzo Montella’nın vergi bilinciyle dikkat çektiğini gösteriyor.

Exit mobile version