Yakında üretecek kimse bulamayacağız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Konya ziyaretinde hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşla sohbetini yayınladı. Üreticinin, birçok hayvancının işi bıraktığını söyleyen Babacan “Hayvancılıkla uğraşan, üreten vatandaşlarımızın sayısı gün gittikçe azalıyor. Üreticimize yem, mazot ve elektrik desteği verilmeli, maliyetler aşağıya çekilmelidir. Bu gidişle üretecek kimseyi bulamayacağız” dedi. Babacan’ın sohbet ettiği üretici ise  […]

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Konya ziyaretinde hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşla sohbetini yayınladı. Üreticinin, birçok hayvancının işi bıraktığını söyleyen Babacan “Hayvancılıkla uğraşan, üreten vatandaşlarımızın sayısı gün gittikçe azalıyor. Üreticimize yem, mazot ve elektrik desteği verilmeli, maliyetler aşağıya çekilmelidir. Bu gidişle üretecek kimseyi bulamayacağız” dedi.

Babacan’ın sohbet ettiği üretici ise  bizim köyde çiftçi iyice azaldı, her evden bir 20 koyun çıkardı. Şimdi yaylası olan kişilerde kaldı, gerisi bitti” cümleleriyle dile getirdi. (Haber Merkezi)

Exit mobile version