Yapar’dan 95 mahalleye eşit hizmet sözü

AKP’nin Antakya belediye başkan adayı İbrahim Naci Yapar, ilçenin 95 mahallesinin de hak ettiği hizmetleri eşit şekilde alacağını vurgulayarak seçim gezilerinde önemli mesajlar verdi. İşte Yapar’ın seçim gezilerindeki ana başlıklardan özetler: “Ovakent mahallemizin gençleriyle bir araya geldik. Antakya İlçe Başkanımız Mustafa Boyacıoğlu ve gençlik kolları İlçe Başkanı Abdulhadi Doğan ile gençlik kolları il başkanımız Yakup […]

AKP’nin Antakya belediye başkan adayı İbrahim Naci Yapar, ilçenin 95 mahallesinin de hak ettiği hizmetleri eşit şekilde alacağını vurgulayarak seçim gezilerinde önemli mesajlar verdi. İşte Yapar’ın seçim gezilerindeki ana başlıklardan özetler:

“Ovakent mahallemizin gençleriyle bir araya geldik. Antakya İlçe Başkanımız Mustafa Boyacıoğlu ve gençlik kolları İlçe Başkanı Abdulhadi Doğan ile gençlik kolları il başkanımız Yakup Dağlı ile beraber projelerimizi gençlerimizin geleceği odaklı planladık.”

“Gençliğimiz bizim gururumuz, geleceğimizin yöneticileri ve idarecileri olacaktır. Projelerimizde özellikle gençlerimizin dolu dolu hizmetler alacağına söz veriyorum.”

“Akasya mahallesi muhtar adayı Kürşat Neşeli’nin ev sahipliğinde, Antakya İlçe Başkanımız Mustafa Boyacıoğlu, kadın kolları başkanımız Selma Sönmez ve meclis üyesi adaylarımızla Akasya mahallesi sakinleriyle buluştuk. 95 mahallemize hak ettiği hizmeti götüreceğiz. Hiçbir mahallemiz hizmetten mahrum kalmayacak.”

“Güzelburç konteyner kentte yaşayan hemşehrilerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. İftar sonrası hemşehrilerimizle uzun uzun sohbet ettik. Projelerimizden, yapacağımız hizmetlere kadar bilgilendirdik. Söz veriyoruz ve yapacağız. Çünkü hemşehrilerimiz en iyisini hak ediyor.”

İftarını bizlerle paylaşan, bize değerli vakitlerini ayıran hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Antakya’nın geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version