Yaşar, Pazar Günü Expo’da

‘Yaşar’ adıyla bilinen Mehmet Yaşar Günaçgün, bu hafta sonunda Antakya’da sevenlerinin karşısına çıkıyor. Unutulmaz şarkılarıyla kalpleri fetheden Yaşar, 12 Haziran Pazar akşamı Antakya EXPO’da sevenleriyle buluşuyor. 20 yıldan fazla bir süredir dillerden düşmeyen şarkılarıyla gönüllerde farklı bir yere sahip, başarılı sanatçı, 12 Haziran Pazar saat 21.00’de, Antakya EXPO Amfi Tiyatro’da vereceği konserle müzikseverlerle birlikte olacak. […]

‘Yaşar’ adıyla bilinen Mehmet Yaşar Günaçgün, bu hafta sonunda Antakya’da sevenlerinin karşısına çıkıyor. Unutulmaz şarkılarıyla kalpleri fetheden Yaşar, 12 Haziran Pazar akşamı Antakya EXPO’da sevenleriyle buluşuyor. 20 yıldan fazla bir süredir dillerden düşmeyen şarkılarıyla gönüllerde farklı bir yere sahip, başarılı sanatçı, 12 Haziran Pazar saat 21.00’de, Antakya EXPO Amfi Tiyatro’da vereceği konserle müzikseverlerle birlikte olacak. Konsere ilişkin Hatay Büyükşehir Belediyesi mesajı, “Bu harika konseri kaçırmamak için takvimlerinizi şimdiden ayarlamanızı tavsiye ediyoruz” şeklinde oldu.

YAŞAR KİMDİR?
Asıl adı Mehmet Yaşar Günaçgün olan ünlü şarkıcı, 5 Nisan 1970 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir.
Babası, Mustafa Erdal Adanalı, annesi Mukaddes Leyla ise Mersinlidir. İlkokulu, Adana İsmet İnönü, ortaokul ve lise eğitimini ise şimdilerde kapanmış olan Adana Özel Yeni Lisesi’nde (Yeni Kolej) tamamlamıştır. Şarkıcı, 28 Mayıs 2011 tarihinde Merve Oğuz ile dünyaevine girmiştir. Çiftin, 24 Eylül 2012 tarihinde, Kerem adında oğulları doğmuştur.
-Mehmet Durmaz-

Exit mobile version