Yavru Köpek Kuyudan Kurtarıldı

Hatay’ın Defne ilçesi Armutlu Mahallesi’nde, kapağı açık bırakılan bir kuyuya düşen yavru köpek, çevredeki duyarlı vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Olayı fark eden Alper Şener ve diğer vatandaşlar, yaklaşık 5 metre derinliğindeki kuyuda mahsur kalan köpeği gördüklerinde hemen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdiler.İtfaiye ekipleri, kuyuya inmek için gerekli önlemleri alarak kurtarma operasyonunu başlattı. Zorlu bir […]

Hatay’ın Defne ilçesi Armutlu Mahallesi’nde, kapağı açık bırakılan bir kuyuya düşen yavru köpek, çevredeki duyarlı vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Olayı fark eden Alper Şener ve diğer vatandaşlar, yaklaşık 5 metre derinliğindeki kuyuda mahsur kalan köpeği gördüklerinde hemen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdiler.
İtfaiye ekipleri, kuyuya inmek için gerekli önlemleri alarak kurtarma operasyonunu başlattı. Zorlu bir mücadele sonucunda ekipler, ip yardımıyla kuyuya inerek yavru köpeği güvenli bir şekilde çıkarmayı başardılar. Kurtarma operasyonu sırasında yapılan kontrollerde köpeğin herhangi bir yarasının olmadığı belirlendi.
Kurtarılan yavru köpek, olay yerinde su ve mama ile beslendi. Hayvansever Alper Şener’in öncülüğünde gerçekleştirilen bu duyarlı müdahale sayesinde köpek yaşama tutundu. Kurtarılan köpek, çevrede bulunan bir inşaat bekçisi tarafından sahiplenilerek yeni bir yuva buldu. ( Mehmet Durmaz ) 

Exit mobile version