Yavuz’dan Hatay ekonomisi için saha mesaisi

Ahmet Bünyamin Yavuz, Hatay ekonomisine yönelik seçim çalışmaları kapsamında sanayici ve iş insanlarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Hatay Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Bünyamin Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında kentteki iş insanları ve sanayi kuruluşlarıyla temaslarını sürdürüyor.

Yavuz, bu kapsamda Özmirioğlu Pamuk Yağ ve Küspe Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Mirioğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede sektörün mevcut durumu, üretim faaliyetleri ve Hatay’ın ekonomik potansiyeli değerlendirildi.

Sanayi kuruluşlarının Hatay ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Yavuz, nazik ev sahipliği ve paylaştığı değerli görüşler dolayısıyla Mirioğlu’na teşekkür etti.

Yavuz, güçlü bir Hatay ekonomisi için iş dünyasının temsilcileriyle istişarelerini sürdüreceğini belirtti.

Exit mobile version