Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayladağı’nda afet acil eylem planı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın iş birliğiyle bir Afet Acil Eylem Planı hazırlandı.
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın paydaşlığında ilçemizde Afet Acil Eylem Planı oluşturduk. Olası afet durumlarında vatandaşlarımızın güvenliğini en üst düzeyde sağlamak, ilçemizin her köşesini en hızlı şekilde taramak ve müdahale ekiplerini yönlendirmek üzere toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Yalçın, “Bu sayede, ilçemizin her zaman hazırlıklı ve dayanıklı olmasını sağlayarak, vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-