Yayman; 4. güç basının yanında

AKP Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayman, basın çalışanlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti. Milletvekili mesajında, toplumun doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekti. Basının demokrasilerde dördüncü kuvvet olduğunu vurgulayan Milletvekili, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı […]

AKP Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayman, basın çalışanlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti.

Milletvekili mesajında, toplumun doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekti. Basının demokrasilerde dördüncü kuvvet olduğunu vurgulayan Milletvekili, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı ve meslek hayatlarında başarılar diledi.

Milletvekili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumun doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla bilgilendirilmesini sağlayan, demokrasimizin olmazsa olmazı tüm değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım. Meslek hayatlarında başarılar dilerim. Medya, demokrasilerde 4. kuvvettir. 🇹🇷”

Mesajında, gazetecilerin demokrasinin işleyişindeki kritik rolünü vurgulayan Milletvekili, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi ve bayramlarını kutladı. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version