Yeloğlu, Yapar’a rozet taktı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ne (TBBB) üye oldu. TBBB Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, Başkan Yapar’a birliğin rozetini takarak üyeliğini gerçekleştirdi. Kuruluşundan bu yana büyük emekler verdiği birliğin genel başkanlığına seçilen Mehmet Yeloğlu, kısa süre önce Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı da birliğin üyeleri arasına katarak güçlendirmişti. Hatay’dan ikinci belediye başkanı […]

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ne (TBBB) üye oldu. TBBB Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, Başkan Yapar’a birliğin rozetini takarak üyeliğini gerçekleştirdi.
Kuruluşundan bu yana büyük emekler verdiği birliğin genel başkanlığına seçilen Mehmet Yeloğlu, kısa süre önce Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı da birliğin üyeleri arasına katarak güçlendirmişti. Hatay’dan ikinci belediye başkanı olarak Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın da üyeliğiyle birlik, bölgedeki temsil gücünü artırdı. Başkan Yeloğlu, Yapar’ı makamında ziyaret ederek birliğin amacı, faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 1700’ü aşkın üyesi ile Türkiye’nin alanındaki en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olmayı başaran TBBB, her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor.


Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Mehmet Yeloğlu’nun yeni görevinin önemine değinerek, “Sayın başkanımız Mehmet Yeloğlu, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nde önemli bir misyon üstlenerek Hatay’ımızı gururlandırmıştır. Kendisi, başkanlık süremizin ardından da haklarımızın korunması ve yeni kazanımlar elde edilmesi adına çok önemli çalışmalar yürütmektedir. Türkiye’mizin dört bir yanından meslektaşlarımızın üye olduğu birliğe katılmaktan dolayı memnunum. Sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın birliğe üye olmasıyla güçlerine güç kattıklarını belirten TBBB Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, üyelerinin seslerini duyurmak ve haklarının takibini yapmak adına bir başarıya imza attıklarını ifade etti. Yeloğlu, “Depremle yıkılan kentimizi ayağa kaldırma hedefiyle yoluna emin adımlarla ilerleyen sayın başkanımız İbrahim Naci Yapar’ın birliğimize katılması bizlere büyük güç katmıştır. Üyelerimizin sayısını artırmanın yanı sıra, onlara yönelik yeni kazanımlar elde edilmesi adına da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kabulünden ve birliğimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Exit mobile version