Yeni Başkan’ın İlk Talimatı Tadilat

Esenlik Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu yenileme çalışmaları başladı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, seçim sürecinde verdiği taahhütlerin ilki olan inşa ve ihya projeleri kapsamında ilk talimatını verdi. Esenlik Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu’nun bakım ve onarımı için harekete geçildi. […]

Esenlik Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu yenileme çalışmaları başladı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, seçim sürecinde verdiği taahhütlerin ilki olan inşa ve ihya projeleri kapsamında ilk talimatını verdi. Esenlik Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Çok Amaçlı Salonu’nun bakım ve onarımı için harekete geçildi.

Başkan Yapar’ın talimatları doğrultusunda, depremde az hasar gören salonun iç ve dış boya işleri, çatı izolasyon işleri ile genel dış cephe çalışmaları başlatıldı. Ayrıca, taziye evi olarak da kullanılan bu çok amaçlı salon, tamamlanan çalışmaların ardından yenilenmiş halde vatandaşların hizmetine sunulacak.
Başkan Yapar, bu adımın şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacağını belirtirken, vatandaşların beklentilerini karşılamak için daha pek çok proje üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version