Yeni sağlık müdürüne Sağlık -Sen ziyareti

Hürriyet Sağlık-Sen kurucu genel başkan yardımcısı Serdar Kahraman başkanlığındaki heyet, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Sıtkı Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Serdar Kahraman tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dr. Sıtkı Sönmez, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 25 yıl boyunca verdiği değerli hizmetlerin yanı sıra, deprem sonrası gösterdiği […]

Hürriyet Sağlık-Sen kurucu genel başkan yardımcısı Serdar Kahraman başkanlığındaki heyet, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Sıtkı Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Serdar Kahraman tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dr. Sıtkı Sönmez, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 25 yıl boyunca verdiği değerli hizmetlerin yanı sıra, deprem sonrası gösterdiği insanüstü çabalarla da herkesin takdirini kazandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Şüphesiz ki, Sayın Müdürümüz, bu görevinde de başarılı işlere imza atacaktır.”

Kahraman, depremin ardından Hatay’ın sağlık sektöründe yaşadığı sorunlara da değinerek, şunları ifade etti: “Deprem sonrası yaşanan sıkıntılarla ilgili çözüm yollarını görüştük. Özellikle yıkılan 65 Aile Sağlığı Merkezi’nin yeniden inşası, hastanelerdeki sağlık personeli eksiklikleri ve mobbing olaylarının sona erdirilmesi gibi konularda taleplerimizi ilettik. Ayrıca, sağlık çalışanlarımızın sahadaki diğer sorunlarını da aktardık.”

Serdar Kahraman, Dr. Sıtkı Sönmez’e gösterdiği ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ederken, Hürriyet Sağlık-Sen olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ile maddi ve manevi her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti. “Sağlık çalışanlarının tüm sorunları çözüme kavuşana dek mücadele ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

-Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version