Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerinde tespit Yerinde çözüm

İSTE hakkında detaylı bilgi

İSTE hakkında detaylı bilgi alan YÖK Üyeleri, Prof. Dr. Ömer Demir ve Prof. Dr. Murat Tuncer; üst yönetim,senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerle de bir araya geldi, gelişmeleri yerinde izledi.

ÖSYM Başkanlığı görevini de sürdüren YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Demir ile YÖK Üyesi Prof. Dr. Murat Tuncer’in Hatay’daki ziyaret noktalarından biri İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) oldu. İSTE’nin master planı ile Teknoversite vizyonu tanıtımının da yapıldığı ziyarette İSTE hakkında detaylı bilgi alan YÖK Prof. Dr. Ömer Demir ve Prof. Dr. Murat Tuncer; üst yönetim, senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerle de bir araya geldi.
-DETAYLI GÖRÜŞMELER-
İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım, Doç. Dr. Yasin Erdoğan ve Doç. Dr. Yakup Kutlu ile Genel Sekreter Yılmaz Çiğdem’in eşlik ettiği YÖK Üyeleri, ilk olarak İSTE Master Planı Maketi’ni yerinde inceledi. Daha sonra, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi ile Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret eden YÖK Üyeleri; İSTE’nin kampüs, laboratuvar, kütüphane ve yemekhane gibi konulardaki kapasitesini yerinde görme fırsatı buldular.
Ziyaret kapsamında Senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler ile de bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Demir ve Prof. Dr. Murat Tuncer, yaptıkları toplantılarda, üniversitenin gelişmesine katkı sağlayacak konular üzerinde ayrıntılı görüşmeler gerçekleştirdiler.
Ziyaretin sonunda, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli tarafından YÖK üyelerine hediye takdim edildi. -Tamer Yazar-