Yılın İlk Sıcak Günü

İlimiz Hatay’da bu yılın şimdiye kadarki en sıcak günü bugün oldu. Bugün termometreler 40 dereceyi yokladı. Vatandaşlar, gazetemize yaptıkları şikayetler üzerine yaşanmakta olan içme suyu ihtiyacı, susuzluk ve yazlık kıyafet problemlerinin bir an önce çözülmesini istiyor. Hatay’da bu kadar sıcak varken hala içme suyu problemi, yazlık kıyafet problemi ve sivrisinek problemi devam ediyor. Çadırlar ve […]

İlimiz Hatay’da bu yılın şimdiye kadarki en sıcak günü bugün oldu. Bugün termometreler 40 dereceyi yokladı.

Vatandaşlar, gazetemize yaptıkları şikayetler üzerine yaşanmakta olan içme suyu ihtiyacı, susuzluk ve yazlık kıyafet problemlerinin bir an önce çözülmesini istiyor.

Hatay’da bu kadar sıcak varken hala içme suyu problemi, yazlık kıyafet problemi ve sivrisinek problemi devam ediyor. Çadırlar ve konteyner yapılar aşırı sıcak oluyor. İnsanlar artık nefes alamıyor. Bir an önce bu durumun iyileşmesi için seferber olunmalı. Susuzluk çeken bu halka bu sıcak günlerde bu zulüm reva görülmesin. Hatay özel afet bölgesi ilan edilsin!!

Milletvekili Hüseyin Yayman da gelişmeyi şöyle paylaştı: “Hatay’ımız bugün çok sıcak. Dışarıda hissedilen sıcaklık 39 derece Allah yardımcımız olsun”

Exit mobile version