Yılmaz, şoför esnaflarının sorunlarını dinledi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’da var olma mücadelesi veren esnaflara destek olmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde servisçi esnaflarla bir araya gelerek, karşılaştıkları sorunları dinledi. Ayrıca, Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkaya, Halk Otobüsleri Başkanı Hanifi Kadife ve esnaf temsilcileri Ahmet […]

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’da var olma mücadelesi veren esnaflara destek olmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde servisçi esnaflarla bir araya gelerek, karşılaştıkları sorunları dinledi. Ayrıca, Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkaya, Halk Otobüsleri Başkanı Hanifi Kadife ve esnaf temsilcileri Ahmet Yurtsever, Ahmet Erdoğan ve Ahmet Zullu’yu makamında ağırladı.
Başkan Yılmaz, ilk toplantıda, geçen sezon yaşanan aksiliklerin tekrar yaşanmaması için tüm kesimlerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti. Öğrencilerin emanet edilen canlar olduğuna dikkat çeken Yılmaz, servisçi esnafının sorunlarını çözmek için gerekli mercilerle görüşme yapacaklarını ve ziyaretlerinden dolayı tüm şoför esnafına teşekkür etti. Yılmaz, “Okul servis işletmecilerimizle bir araya gelerek alınacak tedbirleri ve çözüm önerilerini görüştük. Tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, Hatay’daki esnaf temsilcileriyle de buluştu. Ziyarette, Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkaya, Halk Otobüsleri Başkanı Hanifi Kadife ve diğer esnaf temsilcileri ile istekler ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz, şoför esnaflarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, esnaf temsilcilerine teşekkür etti ve kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Exit mobile version