Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YKS Hatay 1.si Bilfen’li

İskenderun Bilfen Öğrencisi Baran

İskenderun Bilfen Öğrencisi Baran Korkmaz, AYT Hatay 1.liği ile Türkiye 79.luğunu elde etti.

İskenderun Bilfen Fen Lisesi öğrencisi Baran Korkmaz’ın AYT sayısal puanıyla elde ettiği Hatay 1.liği ve Türkiye 79.luğu ile TYT puanıyla elde ettiği Türkiye 17.liği, Bilfen Liselerinin üniversite sınavlarındaki gurur tablosuna bir yenisini daha ekledi.
2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda elde edilen Türkiye dereceleri, Bilfen İskenderun Liselerine büyük gurur yaşattı. Mutluluğunu ve yaşadığı gururu öğretmenleri ile paylaşan, AYT sayısal Hatay 1.si ve Türkiye 79.su, TYT Türkiye 17.si, Bilfen İskenderun Fen Lisesi mezunlarından Baran Korkmaz, sınava sistemli bir şekilde çalıştığını söyledi.
Sayısal alanda başarılı olan öğrenci, gurur veren başarısıyla ilgili şunları anlattı:
“Bizim gibi birçok öğrenciyi üniversite sınavı için hazırlayan öğretmenlerle birlikte olunca, yapacağımız iş elbette kolaylaşıyor, ama yine de çok çalışmak gerekiyor. Çalışırken de eksiğini bilmek gerekiyor. Ben de ona göre çalıştım. Bu başarımda, benden desteklerini esirgemeyen aileme, öğretmenlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Üniversite hayatımda da bu başarıyı korumak için elimden geleni yapacağım.”
-Öğrencilerimizin hayalleri için çalışıyoruz-
Bilfen İskenderun Liseleri Okul Müdürü Saime Koltuk, öğrencilerinin başarısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen ve iki buçuk milyondan fazla öğrencinin katıldığı YKS’de sayısal puan türünde, Bilfen İskenderun Fen Lisesi öğrencimiz Baran Korkmaz, TYT puanıyla Türkiye 17.si, sayısal puanıyla Türkiye 79.su ve Hatay 1.si oldu. Başarısıyla okulumuza büyük bir gurur yaşatan öğrencimizi tebrik ediyorum.
Baran, hayallerini gerçekleştirmek için kendinden emin ve kararlı adımlarla ilerledi, çok emek verdi. Okulumuzun kıymetli öğretmen ve yöneticileri de, emeklerini onun emeklerine kattı. Mühendis olma hayalini, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinde gerçekleştirme yolunda önemli bir adım attı. Onun aldığı bu başarılı sonuçla, gerek ailesi ve gerekse öğretmenleri olarak hepimiz onur duyuyoruz.
Baran’la birlikte YKS’ye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepsi de büyük başarılar elde etti. İskenderun’da 6 yıldır faaliyet gösteren okulumuzda verdiğimiz nitelikli eğitimle, öğrencilerimizi bir üst öğrenimlerine tam donanımlı hazırlamak, onların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için çalışıyoruz.” -Cemil Yıldız-