YÖK Başkanı Özvar Yarın Hatay’a Geliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ndeki (MKÜ) 2024-2025 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere yarın Hatay’a geliyor. Hatay’ın akademik hayatı için büyük önem taşıyan bu ziyaret, özellikle deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde üniversitenin gelişimine yönelik katkılar sağlayacak. Geçtiğimiz yıl da kariyer ödül töreni için Hatay’a gelen YÖK Başkanı Özvar, […]

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ndeki (MKÜ) 2024-2025 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere yarın Hatay’a geliyor. Hatay’ın akademik hayatı için büyük önem taşıyan bu ziyaret, özellikle deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde üniversitenin gelişimine yönelik katkılar sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl da kariyer ödül töreni için Hatay’a gelen YÖK Başkanı Özvar, yarın sabah saat 09.30’da MKÜ Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan yeni akademik yıl açılış törenine katılarak öğrencilere ve akademisyenlere hitap edecek. Tören, Hatay’ın akademik camiasında heyecanla bekleniyor.

Prof. Dr. Özvar’ın konuşmasında, üniversitenin deprem sonrası toparlanma süreci, yeni projeler ve bölge için eğitimde atılacak adımlara dair mesajlar vermesi bekleniyor.

Exit mobile version