Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol Çalışmasını Bitirdik!

Kaldırımlara hangi ara başlarız?

Kaldırımlara hangi ara başlarız?

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen yol ve kaldırım çalışmaları, Cumhuriyet Caddesi’ni Atatürk Anıtı ile birleştiren kısımda devam ediyor. Ancak beklenenden uzun süren çalışmalar, kırık dökük kaldırımlar yerine yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşları da isyan ettiriyor.

Sık sık güncellenen altyapı çalışmaları sonucu yıpranan yol ve kaldırımları yenilemek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, Antakya Öğretmenevi ile Atatürk Anıtı arasındaki yoldaki çalışmaları da bu kapsamda devam ediyor. Ancak asfalt çalışması biten yolun kırık dökük haldeki kaldırımları, vatandaşın şikayetine neden oluyor.

-UZUN SÜRDÜ!-

Yaşlıların, engelli vatandaşların, çocuklu annelerin kullanamadığı kaldırımlar nedeniyle araç trafiğinin kenar kısmından ilerlemek zorunda kaldığını ifade eden vatandaşlar, şöyle konuştu:

G.Ü. >> Evim, bu caddenin biraz ilerisinde. İşe giderken bebeğimi her sabah anneme bırakıyorum. O da bu cadde üzerinde. Ama çocuk arabası sürmek mümkün olmuyor. Ellerine sağlık, güzel oluyor ama… Çok uzun sürmedi mi?

F.B. >> Sabah işe giderken bu yoldan geçtim. Başka zaman olsa, horozlar öterken iş makinesi çalıştırırlar, ama bir tane işçi göremedim o kırık kaldırımları yapan! Yol bitti! Kaldırımları hangi ara bitirecekler, Allah için?

G.Z. >> Kaldırımları yaparken, en azından, hani tam anlamıyla yapılana kadar düzgün bir şekilde düzelt zemini de insanlar yine de kullanabilsinler, değil mi? Ama şu an öyle bir durumda ki, keyfini çıkartmak isteyen doğa yürüyüşçüleri buraya gelsin!

-Haber/Tamer Yazar-