YouTube bugün açılır mı? 23-24 Ekim YouTube düzeldi mi?

YouTube bant daraltması uygulaması sonrası erişimde sorun yaşanıyor. Birçok YouTube kullanıcısı bu gelişmenin ardından YouTube çöktü mü merak etti. Peki, YouTube bugün açılır mı? Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesisine düzenlenen terör saldırısının ardından YouTube’a erişimde ciddi yavaşlamalar yaşanıyor. Bant daraltma uygulaması devreye alındığı için birçok kullanıcı YouTube’a erişimde sorunlarla karşılaşıyor. Bant daraltma, genellikle kriz anlarında […]

YouTube bant daraltması uygulaması sonrası erişimde sorun yaşanıyor. Birçok YouTube kullanıcısı bu gelişmenin ardından YouTube çöktü mü merak etti. Peki, YouTube bugün açılır mı?

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesisine düzenlenen terör saldırısının ardından YouTube’a erişimde ciddi yavaşlamalar yaşanıyor. Bant daraltma uygulaması devreye alındığı için birçok kullanıcı YouTube’a erişimde sorunlarla karşılaşıyor. Bant daraltma, genellikle kriz anlarında sosyal medyada yayılan içeriklerin yayılımını kontrol altına almak amacıyla uygulanıyor. Bu tür kısıtlamalarda internet bağlantısı tamamen kesilmez ancak veri akışı yavaşlatılır, bu da platformlara erişimi zorlaştırır.

23 Ekim 2024 itibarıyla kullanıcılar hâlâ platforma normal şekilde erişim sağlayamıyor ve yetkililerden YouTube’un ne zaman açılacağına dair henüz net bir açıklama yapılmış değil. Saldırıya dair görüntülerin yayılmasını önlemek amacıyla getirilen bu önlemin ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor. İnternetteki yavaşlamalar ve YouTube erişim sorunları, benzer durumlarda genellikle geçici oluyor ve durumun düzelip düzelmediği ile ilgili takip öneriliyor​.

Exit mobile version