Yunuslarla birlikte

Dörtyol’da dün sabah denize girenler, YUNUS’larla yan yana yüzdü.. İlimiz Dörtyol sahillerinde dün sabah sıra dışı bir gelişme yaşandı. Denizin içine dalıp yüzmek isteyen bir grup,hemen yanı başlarında YUNUS gördü ve yan yana birlikte yüzdü. Dörtyol ilçesi sahilinde bulunan Sezer tatil sitesi önünde dün sabah vatandaşlar denizde yunus balıkları ile beraber yüzdü. Sabah serinlemek için […]

Dörtyol’da dün sabah denize girenler, YUNUS’larla yan yana yüzdü..

İlimiz Dörtyol sahillerinde dün sabah sıra dışı bir gelişme yaşandı. Denizin içine dalıp yüzmek isteyen bir grup,hemen yanı başlarında YUNUS gördü ve yan yana birlikte yüzdü.
Dörtyol ilçesi sahilinde bulunan Sezer tatil sitesi önünde dün sabah vatandaşlar denizde yunus balıkları ile beraber yüzdü.
Sabah serinlemek için denize giren vatandaşlar bir müddet sonra çevrelerinde neşeyle dans ederek yüzen yunusları görünce büyük heyecana kapıldılar.
Uzun bir süredir kıyıya bu kadar yakın ve insanlara bu kadar yaklaşan yunuslarla karşılaşmadıklarını ifade eden vatandaşlar sezonun en güzel deniz keyfini yunus balıkları ile dün yaşadıklarını belirttiler. – Adil Yeşildağ-

blob:https://antakyagazetesi.com/020d6fb9-82a6-47d8-8e6f-bb78e0f75f22
Exit mobile version