“Yurduma Işık Ol” Projesine HBB Desteği

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sosyal sorumluluk projeleriyle şehrin dört bir yanında vatandaşlara hizmet etmeye devam ederken, sivil toplum kuruluşlarının projelerine de destek oluyor. Bu kapsamda, HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin “Yurduma Işık Ol” projesine katkıda bulundu. Proje kapsamında, 75. Yıl İlkokulu öğrencileri okul bahçesinde defne, lavanta gibi çeşitli bitkileri […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sosyal sorumluluk projeleriyle şehrin dört bir yanında vatandaşlara hizmet etmeye devam ederken, sivil toplum kuruluşlarının projelerine de destek oluyor.
Bu kapsamda, HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin “Yurduma Işık Ol” projesine katkıda bulundu. Proje kapsamında, 75. Yıl İlkokulu öğrencileri okul bahçesinde defne, lavanta gibi çeşitli bitkileri toprakla buluşturdu.
HBB ekipleri, toprağa dikilecek fidanların yanı sıra personel ve ekipman desteği sağlayarak çocukların kendi fidanlarını dikmelerine ve büyütmelerine olanak tanıdı.
Yetkililer, çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla tüm sivil toplum kuruluşları ve projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version