Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen “Narkoçelik” operasyonu, ülkenin dört ayrı ilinde büyük bir başarıyla sonuçlandı. Operasyon kapsamında, 26 zehir taciri gözaltına alındı.Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı bir mücadele verirken, bu kez de Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın öncülüğünde Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında harekete geçti. Depremzedelerin barındığı konteyner kentler ve çevrelerinde uyuşturucu imalatı […]

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen “Narkoçelik” operasyonu, ülkenin dört ayrı ilinde büyük bir başarıyla sonuçlandı. Operasyon kapsamında, 26 zehir taciri gözaltına alındı.Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı bir mücadele verirken, bu kez de Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın öncülüğünde Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında harekete geçti. Depremzedelerin barındığı konteyner kentler ve çevrelerinde uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik 3 ay süren titiz bir takip sonucunda operasyon yapıldı.

Eş zamanlı olarak Hatay, Gaziantep, Bursa ve Antalya’da gerçekleştirilen operasyonlarda, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde yakalanan 26 zehir tacirinin adli işlemleri ise halen devam ediyor.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version